Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Комбајни за воду > Sadržaj
Kontaktirajte nas

Kingzhou Julong okruženju tehnologija Co., Ltd

Adresa: Masong selo, Huanglou grad, Kingzhou City, Shandong provincija, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: +86-536-3837236

Faks: +86-536-3836888

Mobilni telefon: +86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Aligator travu kombajn

Potpuno automatsko aligator travu kombajn se koristi za rezanje i prikupljanje vodene trave kao aligatora u rezervoarima, rekama i jezerima. Aparat je dizajniran za jednostavno rukovanje. Na sakupljanje, s

Tehničke karakteristike

Potpuno automatsko aligator travu kombajn se koristi za rezanje i prikupljanje vodene trave kao aligatora u rezervoarima, rekama i jezerima. Aparat je dizajniran za jednostavno rukovanje. Jedan čovek putem posluju kontrolu sto mogu dovršiti sve skuplja, pripremile i teleportujemo.


Brod je pod kontrolom hidrauličnih sistema i sve hidraulične uloge imaju visok kvalitet zaptivanje uređaja. Proces rada potpuno sporazuma sa zahtjevima zaštite životne sredine bez curenja nafte i buke.


Aparat radi široko. To nije samo srediti veliki i dugo plutao gluposti, (kao što je grana drveta, zumbul vode), nego i srediti one male (kao što su beli zagađivača, duckweed, plasticne kese, prazne boce, lišće, itd.)


Naprava može automatski dovrši na sakupljanje, ribolov, filtriranje i prazni radi. Sav posao može biti daljinski kontrolisan u operacionoj sali. Efikasnost ovog računara je 30 puta više ljudi čišćenje.


Hot Tags: Aligator travu kombajn, aligator travu kolekciju brod, aligator trave, čišćenje mašine, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, visokog kvaliteta, kupi
Srodni proizvodi