Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Комбајни за воду > Sadržaj
Kontaktirajte nas

Kingzhou Julong okruženju tehnologija Co., Ltd

Adresa: Masong selo, Huanglou grad, Kingzhou City, Shandong provincija, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: +86-536-3837236

Faks: +86-536-3836888

Mobilni telefon: +86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Odvod za smeće

U vodenom smeće skidač se uglavnom koristi za prikupljanje i spasite plutajuće smeće kao bambusa, grane, gluposti torbe, itd. u rezervoar, jezera, reke i obala. Istovremeno, to mogu da istovarim na

Tehničke karakteristike

U vodenom smeće skidač se uglavnom koristi za prikupljanje i spasite plutajuće smeće kao bambusa, grane, gluposti torbe, itd. u rezervoar, jezera, reke i obala. Istovremeno, to možete obaviti prikupljaju smeće automatski u dizajnirani brod, banka mola, komunalne i druga primenljivo oprema.


U vodenom smeće skidač usvaja metod dismountable dizajna i mogli da se prevezu do kamiona i kontejnera. Sve uloge su povezani vijci koje je lako sastaviti i održavanje. Brod je pod kontrolom punom hidrauličnih sistema i svih pokreta moћe se upravljati u sobi za operaciju kroz dugmad na kontrolu sto.


Prednji kolekciju traka mogu biti opremljena brzog rezanja opreme koja može Kater grane drveća, bambusa na komade da se poveća kapacitet utovara.

Hot Tags: razbucao skidač, plutajuće smeće skidač, vodene smeće lovac, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, visokog kvaliteta, kupi
Srodni proizvodi