Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Дредгер > Sadržaj
Kontaktirajte nas

Kingzhou Julong okruženju tehnologija Co., Ltd

Adresa: Masong selo, Huanglou grad, Kingzhou City, Shandong provincija, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: +86-536-3837236

Faks: +86-536-3836888

Mobilni telefon: +86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Kater usisne bagera

Julong može da obezbedi širok spektar mogućnosti za Kater refulerna. Može da ispuni zahteve klijenata za različite aplikacije. U međuvremenu, Julong pripremi spreman bagerima u radionici,

Tehničke karakteristike

Julong može da obezbedi širok spektar mogućnosti za Kater refulerna. Može da ispuni zahteve klijenata za različite aplikacije. U međuvremenu, Julong pripremi spreman bagerima u radionici, što može značajno skratiti vremena isporuke.


Modularna struktura čini na bagerima biti transportovani brzo i lako i brzo naručio na bagerima lokacije. Svi delovi su veličine, što omogućava bagerima da lako prenosiv pored puteva, železnice i more.


Kater refulerna može se primeniti na sve vrste zemlji, a na bagerima je rasprostranjena u luci, vodeni put bagerima i rekultivacija radove. Ove serije bagerima, Upijala napredne tehnologije holandski i američki srodnih proizvoda, ima i prednosti potpuno Hidraulički sistem, jednostavna operacija, jednostavno održavanje, racionalni dizajn, Roman rasporeda i jake sile. Maksimum bagerima kapacitet da stignemo do 6000m 3/hr, bagerima dubina 25m i otpusta udaljenosti 2000m.


Hot Tags: Kater usisne bagera, cutter glave bagera brod, cutter usisne pesak bager se po, Kater usisavanje bagerima mašina, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, visokog kvaliteta, kupi

Par: Jet usisne bagera

Sledeći: ne

Srodni proizvodi