Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Рударске машине > Sadržaj
Kontaktirajte nas

Kingzhou Julong okruženju tehnologija Co., Ltd

Adresa: Masong selo, Huanglou grad, Kingzhou City, Shandong provincija, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: +86-536-3837236

Faks: +86-536-3836888

Mobilni telefon: +86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Mašine u rudniku zlata

Kingzhou Julong okruženju tehnologija Co., Ltd. proizvodi i prodaje opremu za razne inovativne u rudniku zlata. Naša oprema za iskopavanje zlata je izgrađen za pokretanje 24/7. Julong je bio projektovanje i buildi

Tehničke karakteristike

Kingzhou Julong okruženju tehnologija Co., Ltd. proizvodi i prodaje opremu za razne inovativne u rudniku zlata. Naša oprema za iskopavanje zlata je izgrađen za pokretanje 24/7.Julong je dizajniranje i izgradnju pouzdan zlatne odvajanje i Rudarska oprema za preko 20 godina. Julong zlatnu rudarske mašine su uspešno izvezeni u više od 15 zemalja u Aziji, Africi, Južnoj Americi i Evropi.


Sve mašine u rudniku zlata Julong je jednostavno za upotrebu i visoka efikasnost i oporavka stope za zlato od 2 inиa je zlatnu rudu grumenje do 1 mikrona. Visoka stopa, pouzdanost i mobilnost odvojiti Julong od svih drugih kandidata u industriji u rudniku zlata.


Julong zlatnu rudarske mašine mogu biti koriste u rekama, ili na kopnu. To možete da izdvojite samo zlato, nego i drugih metala iz reke, kao što su stannum, olova, cinka, stibium, dijamant. Različite rudarska tehnologija dostupnih prema kupaca zahteva, poput zlatne centrifuga, fluktuacije padobran, kamera je skretala ispiranje, sakupljanje trave i tepih moje pljoske, shaker, amalgamator zlatnih.


Kopaju zlato mašina se uglavnom koristi u pesak oblasti, posebno na obali reke ili suvog korita. Ne bih znao da kopaju zlato se uglavnom koristi u reke ili jezera koje uključuju rudarstvo i izabrati funkcije. Mašine u rudniku zlata Julong obično uključuje materijalni sistem hranjenja, materijalni prosejavanje sistem, zlatni odvajanja sistema, prati sistem za obradu, voda snabdevaju sistema, kao i vlast snabdevaju sistem.

Hot Tags: kopaju zlato mašine, zlato rudarska bagera, zlatni koncentraciji, zlatna kamera skrenula bager se po, kofa lanac tip zlata rudarstvo bagera, Kina, proizvođača, dobavljača, kupi fabriku, visokog kvaliteta,
Srodni proizvodi